Preloader
Demir Loodgietersbedrijf

Zakelijke klant?

Loodgietersbedrijf Demir staat paraat om uw zakelijke behoeften op het gebied van loodgieterswerkzaamheden te vervullen. Onze toegewijde experts zijn beschikbaar om u te ondersteunen met installaties, onderhoud, reparaties en advies voor uw commerciële ruimtes.

U kunt vertrouwen op onze professionele dienstverlening. Of het nu gaat om kleine reparaties, grootschalige installaties of preventief onderhoud, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op uw zakelijke vereisten.

Neem gerust contact met ons op per telefoon of e-mail om uw specifieke behoeften te bespreken. Ons team staat klaar om u te helpen bij het behouden van een optimaal functionerende zakelijke omgeving.

3 maanden

Garantie

Onze toewijding aan uw tevredenheid gaat verder dan slechts het verhelpen van een verstopping. Na een succesvolle oplossing en uw volledige tevredenheid start onze garantieperiode van 3 maanden. Binnen dit tijdsbestek bieden wij kosteloos herstel van eventuele nieuwe verstoppingen in hetzelfde gedeelte van het riool.

Het is belangrijk op te merken dat onze garantie niet van toepassing is op verstoppingen die veroorzaakt worden door factoren buiten onze controle, zoals leidingverzakkingen, beschadigde leidingen of het doorspoelen van voorwerpen die niet thuis horen in het riool.

Bij Loodgietersbedrijf Demir streven we naar duurzame oplossingen en een langdurige klanttevredenheid. Vertrouw op onze service en geniet van de gemoedsrust die onze garantie biedt.

× WhatsApp