Preloader

Speciale Aanbieding: Ontstoppingsdienst (€89,– ex. BTW)

Demir Loodgietersbedrijf presenteert een exclusief ‘Actietarief Ontstoppen’ voor deze maand.
Op basis van ervaring kunnen we in 90% van de gevallen een gemiddelde verstopping in uw riool of afvoer binnen een half uur verhelpen.

Dit actietarief omvat:
– 30 minuten arbeid
– Voorrijkosten
– Gebruik van specialistisch gereedschap (ontstoppingsmachine/hoge druk)
– Na het eerste half uur geldt een tarief van slechts € 8,95 excl. BTW (€9,61 incl. BTW) per extra 6 minuten.

BEL NU: 085 – 0600 041 en kom snel van uw riool/afvoerprobleem af! Let op: ’s Avonds na 17:00 en in het weekend gelden vaste toeslagen van 50%. Dit vaste lage tarief omvat niet de eventuele kosten voor extra werkzaamheden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en zijn uitsluitend van toepassing op particuliere klanten.

Bedrijven:
Voor bedrijven hanteren wij aangepaste tarieven. Neem gerust contact met ons op voor informatie over ons complete dienstenpakket, leveringsvoorwaarden en serviceaanbod via telefoonnummer 085 – 0600 041.

Wilt u een eerlijk geprijsde camera-inspectie van uw riolering?

Dan bent u bij Demir Loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring inspecteren en reinigen we rioleringen door heel Nederland en België. Onze klanten waarderen ons rioolreinigingsbedrijf vanwege de uitstekende service die wij bieden. Onze professionele experts vinden voor ieder probleem een passende oplossing; geen uitdaging is te groot. Met geavanceerde technieken kunnen onze specialisten elke riolering grondig inspecteren en reinigen. Maakt u zich zorgen over de kosten van een camera-inspectie voor uw riolering? Dat is niet nodig.

Bij Demir Loodgietersbedrijf hanteren we eerlijke tarieven voor onze diensten. Demir Loodgietersbedrijf staat bekend als dé specialist in eerlijk geprijsde camera-inspecties voor rioleringen. Waarom voor ons kiezen? Ons bedrijf beschikt over een eigen geavanceerd inspectievoertuig dat specifiek is ontworpen om rioleringen van alle formaten en complexiteiten grondig te onderzoeken via camera-inspecties. Dit alles wordt aangeboden tegen een alles-in-één tarief, waarbij onze klanten duidelijkheid hebben over de kosten.

Ons inspectievoertuig is uitgerust met een scala aan geavanceerde rioolunits camera’s, waaronder 2 verschillende robotwagens, 2 camerakoppen, 1 duwcamera, een professionele stofzuigers die helpt bij het legen van water in de riolering en 1 minicamera. Hierdoor zijn we in staat elk rioleringssysteem zorgvuldig te inspecteren, ongeacht de complexiteit ervan. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om digitale films of foto’s te maken van de geïnspecteerde riolering.

× WhatsApp