Preloader
Demir Loodgietersbedrijf

Waar wij echt goed in zijn.

Demir is een deskundige op het gebied van waterleidingtechniek en duurzaamheid. De essentie van water als levensbron is onbetwistbaar; het waarborgen van schoon en veilig kraanwater is van cruciaal belang.
Het traject van water van bron tot kraan is lang en vereist risicovrije doorstroming door alle leidingen. Demir, als loodgietersbedrijf, kan zorgen dat uw installatie voldoet aan alle vereisten voor een veilige watervoorziening. Duurzaamheid is meer dan een modieuze term; het is een onontbeerlijke oplossing. Conventionele energiebronnen raken uitgeput en worden steeds kostbaarder. Groene energie is niet alleen milieuvriendelijk, maar kan tevens aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.

0 +
Projecten afgerond
Diensten

Wat we doen.

 • Ontstoppingswerkzaamheden
 • Camera inspectie
 • Lekkage inspectie
 • Rioleringwerkzaamheden
 • Waterleidingen
 • Gasleidingen
 • CV – Installatie
 • Vervangen en monteren van kranen
 • Monteren & Demonteren sanitair en leidingen
 • Plaatsing geisers
 • Plaatsing boilers
 • Plaatsing Centrale Verwarming
 • Sanitair & Badkamer
 • Opsporen en verhelpen lekkage
 • Uitbreiden van de huidige installatie
 • Overige Klussen o.a sloopwerkzaamheden etc.

Afvoerverstoppingen

Afvoerverstoppingen komen vaak voor en kunnen veroorzaakt worden door ophoping van vuil, vet, haren of vreemde voorwerpen in de afvoerleidingen. Onze experts zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en technieken om afvoerverstoppingen snel te lokaliseren en te verhelpen, zodat water weer vrij kan doorstromen.

Toiletverstoppingen

Een verstopt toilet kan voor veel ongemak zorgen. Onze specialisten weten hoe ze verstoppingen in toiletten effectief kunnen oplossen, of het nu gaat om een verstopte toiletafvoer of een probleem dieper in het rioolsysteem.

Rioolverstoppingen

Rioolverstoppingen zijn vaak complexer en vereisen deskundigheid om ze te verhelpen. Ons team beschikt over geavanceerde technologie├źn om rioolverstoppingen te diagnosticeren en op te lossen, waardoor jouw rioleringssysteem snel weer normaal functioneert.

Gootsteenverstoppingen

Gootsteenverstoppingen kunnen ontstaan door ophoping van voedselresten, vet of zeepresten. Onze specialisten weten hoe ze verstopte gootstenen effectief kunnen ontstoppen, of het nu gaat om keuken- of wastafelgootstenen, om zo de waterafvoer te herstellen.

Het oplossen van verschillende soorten verstoppingen vereist verschillende benaderingen en expertise. Onze professionals zijn ervaren in het aanpakken van diverse verstoppingsproblemen en zorgen voor een snelle en doeltreffende oplossing.

Hemelwaterafvoer verstoppingen

Hemelwaterafvoeren kunnen verstopt raken door bladeren, vuil of andere materialen die zich ophopen in de regenpijpen. Onze specialisten kunnen deze verstoppingen snel lokaliseren en verwijderen, zodat regenwater weer probleemloos weg kan stromen.

Verstopte putten en drainage

Verstopte putten en drainage kunnen leiden tot wateroverlast en schade aan je eigendom. Ons team kan de oorzaak van verstoppingen in putten en drainage identificeren en deze effectief verwijderen, zodat water weer normaal kan worden afgevoerd.

Verstoppingen door boomwortels

Boomwortels kunnen doordringen in leidingen en riolen, wat kan leiden tot verstoppingen en ernstige schade aan het leidingsysteem. Onze specialisten zijn bedreven in het opsporen van deze problemen en kunnen oplossingen bieden om boomwortels effectief te verwijderen en verdere schade te voorkomen.

Verstoppingen door bouwafval of vreemde voorwerpen

Soms kunnen bouwresten of vreemde voorwerpen per ongeluk in leidingen terechtkomen, wat tot verstoppingen leidt. Onze experts beschikken over de juiste apparatuur en vaardigheden om deze verstoppingen op te sporen en te verhelpen, zodat de waterstroom hersteld wordt.

Het aanpakken van verschillende typen verstoppingen vereist specifieke kennis en ervaring. Onze gespecialiseerde teamleden zijn goed uitgerust om diverse verstoppingsproblemen te identificeren en op te lossen, waardoor je snel van een optimaal werkend sanitair-systeem kunt genieten.

× WhatsApp